Jøderne og Jødemissionen. En historisk Fremstilling om Jødernes religiøse og borgerlige Stilling efter det Babyloniske Fangenskab til Kristus, og fra Kristus til ind i det 19de Aarhundrede, samt Jødemissionen fra Apostlernes Tid til Reformationen og den protestantiske Jødemission i det 17de, 18de og 19te Aarhundrede. Første Bind.

Part of Jøderne og Jødemissionen. En historisk Fremstilling om Jødernes religiøse og borgerlige Stilling efter det Babyloniske Fangenskab til Kristus, og fra Kristus til ind i det 19de Aarhundrede, samt Jødemissionen fra Apostlernes Tid til Reformationen og den protestantiske Jødemission i det 17de, 18de og 19te Aarhundrede. Første Bind.

Waldeland, Ole, “Jøderne og Jødemissionen. En historisk Fremstilling om Jødernes religiøse og borgerlige Stilling efter det Babyloniske Fangenskab til Kristus, og fra Kristus til ind i det 19de Aarhundrede, samt Jødemissionen fra Apostlernes Tid til Reformationen og den protestantiske Jødemission i det 17de, 18de og 19te Aarhundrede. Første Bind.”, Judaica Americana II, accessed September 19, 2024, https://judaicadhpenn.org/legacyprojects/s/singerman/item/57290